Rakott Padlizsán (glutén és laktóz mentesen is elkészíthető)
2016. április 12. írta: Schoffhauzer Barbara

Rakott Padlizsán (glutén és laktóz mentesen is elkészíthető)

Hozzávalók: 2db kis doboz (laktóz mentes) tejföl 5db (bio) tojás 1gerezd friss fokhagyma kevés (2-3 szál) petrezselyem 6-7 nagyobb szem burgonya (tengeri) só 300g mozzarella sajt   Készítés: 4db tojást megfőzünk sós vízben. Az összes krumplit megfőzzük jó puhára sós vízben. A padlizsánt…

Teljes Kiőrlésű Lisztből és Barna Cukorral készült: Túrós Pite
2016. április 10. írta: Schoffhauzer Barbara

Teljes Kiőrlésű Lisztből és Barna Cukorral készült: Túrós Pite

Recept: Omlós tészta: 30dkg teljes kiőrlésű tönköly liszt 30dkg zabliszt (zabpehely liszt is megfelel, ha nincs más) 40dkg margarin 20dkg barna cukor 1dkg fahéj (őrölt) fél citrom reszelt héja 1cs. vaníliás cukor 2db tojás sárgája   Túró töltelék: 1kg túró (én a nagyobb szemű zacskósat…

Házilag készűlt IGAZI Fondant (gluténmentes, laktóz mentes, tejmentes, tojás mentes)
2016. február 17. írta: Schoffhauzer Barbara

Házilag készűlt IGAZI Fondant (gluténmentes, laktóz mentes, tejmentes, tojás mentes)

Hozzávalók: 50dkg cukor 1,7dl víz 1 tk. ecet   Eszközök: Lábos Fémkanál Szűrő (habszűréshez) Tepsi(mély) Habkártya   Feltesszük forrni a vizel és a cukrot, ha forr a habot leszűrjük róla (javasolom, hogy készítsünk magunk mellé egy vizes tálat, amibe öblítjük a szűrőt). Beleöntjük az…

süti beállítások módosítása