Glutén, tojás és laktóz mentes gesztenye rudi, Sütés nélkül
2015. december 05. írta: Schoffhauzer Barbara

Glutén, tojás és laktóz mentes gesztenye rudi, Sütés nélkül

A képet az interneten találtam, amit én szoktam készíteni az szaloncukor méretű és glutén, tojás és tej mentes sütés nélkül.

Hozzávalók:

gesztenye püré

étcsokoládé

(esteleg olaj a csokihoz, ha folyósabbat szeretnénk)

 

Elkészítés:

A gesztenyepüréből szaloncukorka formájú hosszúkákat formázunk.

Sütőpapírra tesszük, majd be a hűtőbe.

Az étcsokit kis lángon vízgőz fölött olvasztjuk. (a nagy láng gőzétől, ami az edények fala között jön ki összeugrik a csoki.)

A csokival lekenjük/lecsúrgatjuk (én evőkanálal szoktam rácsúrgatni, de ecsettel is jó meglehet kenni).

Dermedés előtt díszíthetjük színes cukorkákkal.

Mehet a hűtőbe dermedni.

Készen is vagyunk! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://schoffhauzerbarbara.blog.hu/api/trackback/id/tr428141268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása