Boros-rozmaringos csirkemell
2016. május 04. írta: Schoffhauzer Barbara

Boros-rozmaringos csirkemell

Hozzávalók:

3 szál rozmaring

2 gerezd fokhagyma

e.sz.oliva olaj

csirkemell

3-4dl fehér félédes bor

fél citrom

 

Elkészítés:

Olajon fehérre sütjük a csirkét, majd fokhagymát és rozmaringot adunk hozzá, tovább sütjük 4-5 percig.

Ezután felöntjük a borral, lefedjük.

A citromot beletesszük, ha a bor már forró! Letakarjuk, hagyjuk puhulni a húst, így omlós lesz! Közepes lángon legyen!

Kb. 45-60 perc kell még, hogy kész legyen!

Ha jó puha a hús levesszük a tűzről és ha kicsit kihűlt tálalhatjuk is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://schoffhauzerbarbara.blog.hu/api/trackback/id/tr788676826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása